Роден съм през 1976 година в София. 30 години от живота си обаче съм прекарал във Варна. На няма и 17 години седнах за пръв път зад микрофона на радио “Канал Ком” във Варна. Оттогава пътят ми неизменно е свързан с медиите, било то журналистическа или като техническа част. Дипломиран инженер по “Микроелектроника и комуникации”, магистър по “Журналистика” и по “ПР и Реклама”. Кариерата ми е преминала още през вестниците “Позвънете Новини” и “7 дни спорт”, радио “Спорт” и телевизиите “Нова”, бТВ, ТВ7 и “Диема”.

От 2008 година съм управител на дружества в сферата на телевизионните комуникации, медиите и спорта. Като казах спорт – от 2001 година си партнирам с Българската федерация по волейбол по различни проекти. Стартирал съм като прес мениджър на Европейското първенство за жени във Варна, като в последните години, компанията ми “СпортЛаб” помагат активно и за организацията на мероприятия, както и за маркетинговите дела на БФВ. Голямата ни гордост е спечеленото домакинство за Европейското първенство за мъже 2015, кандидатурата за което бе изработена и защитавана именно от “СпортЛаб”.

Оставил съм следи и в баскетбола, където през 2004 година, по идея на фена на БК Черно море Илко Станчев, създадохме HDI Мача на звездите – събитие, на което бях активен организатор в 10 поредни издания – 2004 до 2013 година. Именно с HDI Мача на звездите се свърза и рекордът за най-висока посещаемост на баскетболен мач в зала в България. През 2012 година, присъствието на мегазвездата Денис Родман доведе близо 7000 зрители в “Арена Армеец”.

Управлявам и две дружества, занимаващи се с телевизионен бизнес, но в областта на техническото осигуряване на преки предавания. Наши клиенти са БНТ, бТВ, “Нова”, ТВ7, “Нюз 7″, “Канал 3″, руската “НТВ”, “Евронюз”, сръбски, немски, френски и други канали.

Автор съм на две самостоятелни книги (едната е биографията на най-добрия боксьор на България за всички времена Ивайло Маринов) и на още три съм част от колектива. Предстои издаването на още две мои “произведения”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>